Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων – Διοργάνωση Ε3 40ης βδομάδας

Οκτωβρίου 01, 2020 476

Σας υπενθυμίζουμε ότι  η Ζ΄ Ένωση σε όλα της τα Πρωταθλήματα  θα εφαρμόζει αυστηρά όλα όσα προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα διοργάνωσης αγώνων τένις της ΕΦΟΑ.

Για το Ε3 της 40ης βδομάδας που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου 2020 στις εγκαταστάσεις του ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ , θα ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία:

  • Οι αθλητές/τριες θα προσέρχονται για παρουσία στην γραμματεία του ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 15 λεπτά πριν την αναγραφόμενη ώρα στο πρόγραμμα των αγώνων.
  • Οι αθλητές/τριες θα πηγαίνουν στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα χωρίς συνοδούς.
  • Η είσοδος στις εγκαταστάσεις επιτρέπετε σε ένα συνοδό ανά αθλητή/τρια ο οποίος μπορεί να είναι ο συνοδός ή ο προπονητής.
  • Στο περιβάλλοντα χώρο έξω από τα γήπεδα θα υπάρχουν μόνο οι επιδιαιτητές, ο γιατρός των αγώνων και οι αθλητές που αγωνίζονται ή κάνουν διαιτησία κρατώντας τις αποστάσεις που προβλέπονται.
  • Η παρουσία των συνοδών στο κυλικείο επιτρέπετε, τηρώντας τα όσα προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία.
  • Λόγο μεγάλης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2020. Για τον λόγο αυτό οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες της κατηγορίας κάτω των 12 ετών θα διεξαχθούν στα δυο νικηφόρα sets (6-6 tie break των 7 πόντων). Σε περίπτωση τρίτου set θα παιχτεί ένα match tie break των 10 πόντων.

Τα όσα αναφέρονται παραπάνω καθώς επίσης και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρει το πρωτόκολλο θα τηρηθούν αυστηρά από όλους

Παρακαλούμε τα Σωματεία να ενημερώσουν όλους τους εμπλεκόμενους για να μην υπάρξουν ακραίες συμπεριφορές και βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να αποκλείσουμε κάποιον/α αθλητή/τρια.

Εφαρμόζουμε τις οδηγίες των ειδικών, προστατεύουμε την υγεία μας.