Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις

Οκτωβρίου 23, 2020 458

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, διοργανώνει με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, τη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Lyttos Beach στη Χερσόνησο, με τη συμμετοχή 49 χωρών.

Η Γενική Συνέλευση αρχίζει σήμερα Παρασκευή 23.10.2020, ώρα 14:00 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 24.10.2020 το απόγευμα. Είχε αναβληθεί από τον Μάρτιο και διεξάγεται με «υβριδικό» τρόπο. Συμμετέχουν δια ζώσης 10 χώρες και 39 με τηλεδιάσκεψη από τις χώρες τους.

Τηρούνται αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, όπως ισχύουν για τον covid-19, οι δε συμμετέχοντες με φυσική παρουσία,  τέθηκαν σε τεστ για την ανίχνευση κορωνοϊού και θα εξεταστούν εκ νέου πριν την αναχώρησή τους.

Επισημαίνεται ότι, η Ε.Φ.Ο.Α επέλεξε το Ηράκλειο ως τόπο διεξαγωγής της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, πόλη με μοναδική ιστορία, πρεσβευτής της  Ελληνικής παράδοσης και φιλοξενίας, η οποία αποτελεί επί πλέον και σημείο αναφοράς για το Άθλημα του Τένις στην Ελλάδα. Στη Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου διεξάγονται κάθε χρόνο 24 Διεθνή Πρωταθλήματα και 10 Εθνικά Πρωταθλήματα.

Γραφεία τύπου

Περιφέρεια Κρήτης & Ε.Φ.Ο.Α.