Αποτελέσματα 1ου Lyttos orange

Μαρτίου 31, 2017 639

Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 διοργανώθηκε για πρώτη φορά πρωτάθλημα “Tennis 10’s” παράλληλα με επαγγελματικά τουρνουά τένις. Συγκεκριμένα η Ζ’ Ένωση σε συνεργασία με την ACE Tennis Academy διοργάνωσαν το 1ο Λύττος Orange για μικρούς τενίστες και τενίστριες 8, 9 και 10 ετών στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach στην Ανισσαρά Χερσονήσου. Το πρωτάθλημα που απευθυνόταν σε παιδιά που παίζουν με πορτοκαλί μπαλάκια συγκέ-ντρωσε 67 συμμετοχές από ομίλους όλης της Κρήτης. Συνολικά αγωνίσθηκαν 35 αγόρια και 32 κορίτσια, 10 από Ηράκλειο Ο.Α.Α., 9 από ACE, 9 από Ο.Α. Χερσονήσου, 8 από Ο.Α. Σητείας, 6 από Γ.Σ. Γουρνών, 5 από Ο.Α. Ρεθύμνου, 5 από Ο.Α. Σούδας, 4 από Φιλία Τ.Κ., 3 από Match Point, 3 από Junior Academy και 3 από Tennis University Crete.

Τα παιδιά έπαιξαν συνολικά 70 αγώνες μονών και διπλών από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα παραδίδοντας μαθήματα «ευ αγωνίζεσθαι» και ποιοτικού τένις στους παρευρισκόμενους. Επίσης είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί με πρωταθλητές-τριες και να παρακολουθήσουν επαγγελματικούς αγώνες του αγαπημένου τους αθλήματος. Η όλη διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική και όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ραντεβού για τα επόμενα πρωταθλήματα αυτών των ηλικιών που γίνονται όλο το χρόνο στην Κρήτη.

Η Ζ’ Ένωση θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Αντώνη Καλαϊτζάκη για τη συνεργασία και να συγχαρεί τον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Αργύρη Καρατζόγλου καθώς και όλο το προπονητικό δυναμικό και τους αθλητές-εθελοντές της ACE που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχία αυτού του πρωτοποριακού και φιλόδοξου εγχειρήματος.