Αποτελέσματα 1ου πράσινου 2017

Απριλίου 05, 2017 602

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 διοργανώθηκε το 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα πράσινου γηπέδου στις εγκαταστάσεις του ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Οι αγώνες ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σε δυο μέρες αλλά λόγο της πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για βροχή το Σάββατο 1 Απριλίου και προς αποφυγή της ταλαιπωρίας αποφασίστηκε η διεξαγωγή του πρωταθλήματος να γίνει μόνο την Κυριακή 2 Απριλίου.

Το Πρωτάθλημα απευθυνόταν σε παιδιά που παίζουν με πράσινα μπαλάκια και συγκέντρωσε 33 συμμετοχές από ομίλους όλης της Κρήτης. Συνολικά αγωνίσθηκαν 20 αγόρια και 13 κορίτσια, 8 από ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α., 7 από ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, 5 από ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ, 5 από ΑΑ ΧΑΝΙΩΝ , 4 από ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ, 2 από ΟΑ ΣΗΤΕΙΑΣ και από 1 συμμετοχή ο Γ.Σ. ΛΙΒΥΚΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και ο ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε δυο κατηγορίες Αγόρια και Κορίτσια όπου στην κάθε κατηγορία έγιναν Όμιλοι των 3 ή 4 παιδιών και έπαιξαν όλοι με όλους του ίδιου Ομίλου. Στην συνέχεια οι πρώτοι 2 του κάθε Ομίλου έφτιαξαν ένα ταμπλό και διεξήχθησαν αγώνες μονού αποκλεισμού (ΝΟΚ- ΑΟΥΤ) Έγιναν συνολικά 54 αγώνες μονών από νωρίς το πρωί έως το βράδυ όπου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρωτάθλημα.

Το επόμενο Παγκρήτιο τουρνουά πράσινου γηπέδου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 13 και 14 Μαΐου στα Χανιά

Ακολουθούν τα αποτελέσματα όπως αυτά μας κοινοποιήθηκαν από τον διοργανωτή.